English | Deutsch | Nederlands

Authentieke ramen

Wilt u authentieke ramen laten restaureren en laten voorzien van beter isolerende beglazing? Neemt u dan eens een kijkje op de website van DaVinci Glas. Wij hebben veel ervaring met het restaureren van authentieke ramen van de meest uiteenlopende klassieke panden, gemeentelijke monumenten en rijksmonumenten. DaVinci Glas ondersteunt en adviseert u bij de restauratie. Wij hebben ons gespecialiseerd in twee isolatietechnieken met betrekking tot de beglazing van authentieke ramen. Zo kunt u bij ons terecht voor dun isolatieglas met een authentieke uitstraling en voor enkel isolerend glas met een authentieke uitstraling.

De oneffen beglazing van authentieke ramen

Authentieke ramen staan vooral bekend om de oneffen beglazing waarvan zij voorzien zijn. Deze oneffenheden zorgen voor de ‘levendige’ uitstraling van de authentieke ramen. Authentieke ramen zijn voorzien van beglazing met lichte tot zware oneffenheden, enigszins golvende lijnen en werken daardoor vaak ontspiegelend. In de ramen met moderne beglazing komen we deze eigenschappen niet meer tegen. DaVinci Glas heeft zich juist gespecialiseerd in deze glassoorten met een authentieke uitstraling. Wij zijn van mening dat een klassiek pand altijd de authentieke uitstraling hoort te behouden, ook na een restauratie of authentieke renovatie. Wij zorgen dan ook graag voor uw authentieke ramen met de uitstraling van toen en comfort anno nu.

Contact

Authentieke ramen hebben een specifieke uitstraling die het pand een uniek karakter geven. Wilt u uw authentieke ramen laten restaureren en moderniseren om te kunnen genieten van het comfort van vandaag de dag en de authentieke uitstraling van toen? U bent bij ons van harte welkom. U kunt het formulier op onze website invullen wanneer u een vrijblijvende offerte op maat wilt ontvangen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0184 – 67 58 97 of mailen naar info@davinciglas.eu.

Offerte aanvragen klik hier! Meer informatie bel 0184 - 67 58 97
Bekijk ook eens: Authentieke ramen, Dun isolatieglas, Enkel isolerend glas, Glas in lood ramen, Historisch glas, Historische ramen, Isolerend enkel glas