English | Deutsch | Nederlands

Glas in lood ramen

Glas in lood ramen zijn sfeervol en karakteristiek voor uw object. Vooral bij klassieke gebouwen zien we regelmatig de authentieke glas in lood ramen terug komen, maar er worden ook nog altijd glas in lood ramen (op maat) gemaakt voor nieuwbouwwoningen. Glas in lood ramen zijn qua energiebesparing echter vandaag de dag minder populair dan in het verleden. Toch horen de glas in lood ramen vaak onlosmakelijk bij monumentale panden en is het van groot belang deze glas in lood ramen te behouden om de uitstraling van het pand niet aan te tasten.

Glas in lood ramen isoleren

Glas in lood ramen zijn dan wel mooi, maar altijd ongeïsoleerd. Indien het lood wordt aangetast door de tand des tijd kunnen open verbindingen van buiten naar binnen ontstaan waardoor kou, wind en water direct binnen komen. Er bestaat nu een mogelijkheid te genieten van de authentieke uitstraling van de glas in lood ramen met het isolatiecomfort van tegenwoordig. Glas in lood ramen kunnen meestal worden geïsoleerd, waardoor zij een aanzienlijk verbeterde isolatiewaarde (U-waarde 2,0 W/m2K) krijgen. In normale uitvoering hebben glas in lood ramen een waarde van 6.0W/m2K. (hoe lager hoe beter) De uitstraling, de duurzaamheid en de kwaliteit van de glas in lood ramen worden door de isolatietechniek niet aangetast wanneer het op de juiste wijze uitgevoerd wordt. Maak daarom altijd gebruik van de diensten van een professioneel bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het isoleren van glas in lood ramen of andere(authentieke) beglazingen.

Contact

Heeft u slecht geïsoleerde glas in lood ramen en wilt u meer weten over de mogelijkheden om deze glas in lood ramen te isoleren? Neemt u gerust even een kijkje op de website van Da Vinci Glas. Wij hebben een praktische en betaalbare oplossing bedacht om uw glas in lood ramen prima te isoleren. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 0184 – 67 58 97 of stuur een mail naar info@davinciglas.eu.

Offerte aanvragen klik hier! Meer informatie bel 0184 - 67 58 97
Bekijk ook eens: Glas in lood ramen, Historisch glas, Authentiek glas, Dun isolatieglas, Enkel isolerend glas, Restauratie glas, Authentieke ramen