English | Deutsch | Nederlands

Historisch glas

Historisch glas wordt gekenmerkt door een oneffen oppervlak. Deze oneffenheden, waarbij de mate van oneffenheid kan variëren, geven historisch glas zijn levendige uitstraling. Veel monumentale panden hebben nog altijd het oorspronkelijke historisch glas, dat in grote mate bijdraagt aan de uitstraling van het pand. Het is dan ook zeker zo dat het pand een geheel andere uitstraling zal krijgen wanneer het historisch glas vervangen wordt door bijvoorbeeld vlak (isolatie)glas. Echter, historisch glas draagt niet of nauwelijks bij aan uw isolatie. DaVinci Glas biedt u de oplossing. Historisch glas met hedendaagse prestaties.

Het isoleren van historisch glas

Wanneer u de uitstraling van uw historisch glas wilt behouden en toch wilt genieten van het isolatiecomfort van hedendaags historisch glas, dan bent u aan het juiste adres bij DaVinci Glas. Wij kunnen het historisch glas vervangen door (hoogwaardig) isolerende beglazing, waarbij de uitstraling van uw pand behouden blijft. Ons doel is om  historisch glas te vervangen door beter isolerend historisch glas, maar in harmonie met het pand. Hiermee bedoelen we dat de relatie tussen isoleren en ventileren vaak uit het oog wordt verloren, waardoor er tal van problemen kunnen ontstaan in de vochthuishouding van uw pand. Het rekening houden met, en het voorkomen van deze problemen, rekenen wij tot onze belangrijkste verantwoordelijkheden. Historisch glas zonder vocht of schimmelvorming.

Contact

Historisch glas hoort qua uitstraling bij uw monumentale pand en het is belangrijk deze uitstraling te behouden. Wilt u toch genieten van comfort anno nu met de uitstraling van historisch glas, dan realiseren wij dit graag voor u. Wij garanderen u een hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende afwerking, in combinatie met een werkbare prijs en een snelle service. Vraag direct online een vrijblijvende offerte van historisch glas aan of neem contact op voor advies en/of informatie door te bellen naar 0184 – 67 58 97 of te mailen naar info@davinciglas.eu.

Offerte aanvragen klik hier! Meer informatie bel 0184 - 67 58 97
Bekijk ook eens: Historisch glas, Authentiek glas, Glas in lood ramen, Authentieke ramen, Dun isolatieglas, Restauratie glas