English | Deutsch | Nederlands

Historische ramen

Wilt u historische ramen laten restaureren en laten voorzien van beter isolerende beglazing? Neemt u dan eens een kijkje op de website van DaVinci Glas. Wij hebben veel ervaring met het restaureren van historische ramen van de meest uiteenlopende klassieke panden, gemeentelijke monumenten en rijksmonumenten. DaVinci Glas ondersteunt en adviseert u bij de restauratie van uw historische ramen. Wij hebben ons gespecialiseerd in twee isolatietechnieken met betrekking tot de beglazing van historische ramen. Zo kunt u bij ons terecht voor dun isolatieglas met een authentieke uitstraling en voor enkel isolerend glas met een authentieke uitstraling.

De oneffen beglazing van authentieke ramen

Historische ramen staan vooral bekend om de oneffen beglazing waarvan zij voorzien zijn. Deze oneffenheden zorgen voor de ‘levendige’ uitstraling van de historische ramen. Historische ramen zijn voorzien van beglazing met lichte tot zware oneffenheden, enigszins golvende lijnen en werken daardoor vaak ontspiegelend. In de ramen met moderne beglazing komen we deze eigenschappen niet meer tegen. DaVinci Glas heeft zich juist gespecialiseerd in het beglazen van historische ramen. Wij zijn van mening dat een klassiek pand altijd de authentieke uitstraling hoort te behouden, ook na een restauratie. Wij zorgen dan ook graag voor historische ramen met de uitstraling van toen en comfort anno nu.

Contact

Historische ramen hebben een specifieke uitstraling die het pand een uniek karakter geven. Wilt u uw historische ramen laten restaureren en moderniseren om te kunnen genieten van het comfort van vandaag de dag en de uitstraling van toen? U bent bij ons van harte welkom. U kunt het formulier op onze website invullen wanneer u een vrijblijvende offerte op maat wilt ontvangen voor uw historische ramen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0184 – 67 58 97 of mailen naar info@davinciglas.eu.

Offerte aanvragen klik hier! Meer informatie bel 0184 - 67 58 97
Bekijk ook eens: Historische ramen, Isolerend enkel glas, Stalen ramen renovatie, Glas in lood ramen, Restauratie glas, Monumentenglas