English | Deutsch | Nederlands

Isolerend enkel glas

Isolerend enkel glas is een ideale optie wanneer er geen mogelijkheid is om dun isolatieglas te laten plaatsen. Daarbij kunt u ervoor kiezen isolerend enkel glas te laten plaatsen wanneer u de uitstraling van de originele ruiten wilt behouden, wat vaak het geval is bij monumentale panden. Echter, het is wel belangrijk dat u het isolerend enkel glas betrekt van een professioneel bedrijf dat een ruime ervaring heeft, zeker wanneer het gaat om de ruiten van klassieke panden. Er zijn nogal wat kwaliteitsverschillen tussen de diverse soorten isolerend enkel glas.  Vraag naar onze garantie.

Isolerend enkel glas door DaVinci Glas

DaVinci Glas heeft zich onder meer gericht op isolerend enkel glas. Ons assortiment is grofweg op te splitsen in twee isolatietechnieken: dun isolatieglas met authentieke uitstraling en enkel isolerend glas. Wanneer u wilt isoleren met isolerend enkel glas, dan bent u bij ons altijd van harte welkom. Onze ervaren medewerkers zullen het isolerend enkel glas in uw object op zeer professionele wijze benaderen en u optimaal adviseren. Wij garanderen uiteraard een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Voordelen van isolerend enkel glas

Isolerend enkel glas is leverbaar met een strak modern oppervlak en een oneffen oppervlak, waardoor er een authentieke uitstraling ontstaat. Hierdoor is het isolerend enkel glas uitstekend geschikt voor toepassing in historische panden. Daarbij is isolerend enkel glas ook zeer goed toe te passen in de bestaande (stalen) kozijnen van klassieke panden en hoeft er geen rekening gehouden te worden met een extra contragewicht bij bijvoorbeeld verticale schuiframen. Isolerend enkel glas heeft hetzelfde gewicht als enkel glas.

Contact

Wilt u uw object voorzien van isolerend enkel glas en wilt u daarover meer informatie respectievelijk een deskundig advies? Vraag bij DaVinci Glas direct online een vrijblijvende offerte aan voor uw isolerend enkel glas of neem contact met ons op voor meer informatie of advies. Bel dan naar 0184 – 67 58 97 of mail naar info@davinciglas.eu.

Offerte aanvragen klik hier! Meer informatie bel 0184 - 67 58 97
Bekijk ook eens: Isolerend enkel glas, Monumentaal glas, Monumentaal isolatieglas, Monumentenglas, Authentiek glas, Authentieke ramen