English | Deutsch | Nederlands

Monumentenglas

Monumentenglas is een verzamelnaam van veel (dunne) glassoorten, al of niet met een authentieke uitstraling. De kreet monumentenglas op zich zegt eigenlijk niets en is een verzamelnaam met name van bedrijven die niet weten waar het over gaat. Veel bedrijven proberen een graantje van deze monumentenglas markt mee te pikken zonder enige (historische) kennis van de vele mogelijkheden. Ze hebben een of twee soorten monumentenglas op voorraad terwijl er wel ruim 100 mogelijkheden met monumentenglas zijn. Om tegemoet te komen aan de eisen van de diverse bouwstijlen en soorten sponningen is voor een juiste keuze een groter assortiment monumentenglas nodig. DaVinci Glas kan u werkelijk met betrekking tot alle soorten monumentenglas adviseren. Indien er toch een soort monumentenglas vereist is die niet in ons basisassortiment zit dan zoeken wij, samen met u, naar een goede oplossing. Uiteraard is het ook mogelijk monumentenglas in nieuwe kozijnen te plaatsen. Heeft u een monumentaal pand waarvan het glas vervangen dient te worden, tijdens een uitgebreide restauratie of als project op zich? Dan kunt u bij DaVinci Glas terecht voor kwalitatief bijzonder hoogwaardig monumentenglas op maat en niet onbelangrijk eerst een uitgebreid monumentenglas advies. Het Monumentenglas is tenslotte bepalend voor de karakteristieke uitstraling van uw pand; de vensters met monumentenglas zijn de “ogen” van uw pand.

Advies over het monumentenglas

Monumentenglas is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bij DaVinci Glas staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u zeer tevreden bent over het uiteindelijke resultaat met ons monumentenglas. Dit betekent eigenlijk dat monumentenglas “natuurlijk” staat in uw object. Het pand dient tenslotte dezelfde authentieke uitstraling te hebben als voor het vervangen van de ramen. Wij adviseren u dan ook graag bij uw keuze voor het juiste monumentenglas. Zo weten wij zeker dat u de juiste keuze maakt en bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Contact

Voor kwalitatief hoogwaardig monumentenglas, dat in harmonie bij het pand past, bent u aan het juiste adres bij DaVinci Glas. DaVinci Glas heeft aantoonbaar het grootste monumentenglas assortiment van Europa.Neemt u gerust even een kijkje op onze website, waar u onder meer informatie vindt over ons monumentenglas. Hier kunt u, indien gewenst, direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij garanderen u altijd het beste werk tegen een aannemelijke prijs. Wilt u liever contact opnemen voor meer informatie of advies over monumentenglas? Dat kan natuurlijk ook. Bel dan naar 0184 – 67 58 97 of mail naar info@davinciglas.eu.

Offerte aanvragen klik hier! Meer informatie bel 0184 - 67 58 97
Bekijk ook eens: Monumentenglas, Restauratie glas, Stalen ramen renovatie, Authentiek glas, Dun isolatieglas, Enkel isolerend glas