English | Deutsch | Nederlands

Restauratie glas

Restauratie glas is te vinden in veel monumentale panden. Als richtlijn kunt u aanhouden dat, indien uw pand is gebouwd voor 1960, u restauratie glas heeft. Deze monumentale panden hebben een unieke uitstraling die bij restauratie behouden dient te worden. Het restauratie glas speelt een grote rol in de uitstraling van het pand. Met nieuw modern glas zou het pand een geheel andere, niet passende uitstraling krijgen. Het is dan ook heel belangrijk om een passende oplossing te vinden wanneer u restauratie glas van het pand vervangt, bijvoorbeeld bij een restauratie of renovatie.

Isolerend restauratie glas

Heeft u een monumentaal pand en is het nodig het authentieke glas te vervangen door restauratie glas teneinde meer comfort anno nu te realiseren? Neemt u dan eens een kijkje op de website van DaVinci Glas. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van vervanging door  restauratie glas en kunnen u altijd van dienst zijn met een passende oplossing wanneer u het restauratie glas in uw pand wilt toepassen teneinde meer (woon)comfort te realiseren. U kunt bij ons terecht voor dun isolatieglas met de uitstraling van restauratie glas en voor enkel isolerend glas met de uitstraling van restauratie glas.

Contact

Gaat u een monumentaal pand restaureren en dient ook het restauratie glas vervangen te worden of heeft u interesse in het isoleren van uw pand waarbij uw authentieke glas vervangen moet worden door beter isolerende beglazing met de uitstraling van restauratie glas? Op onze website vindt u meer informatie over de vele mogelijkheden van restauratieglas die wij u te bieden hebben. Hier vindt u tevens een aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte. Uiteraard kunt u voor advies en/of informatie over restauratieglas ook altijd contact met ons opnemen. Bel dan naar 0184 – 67 58 97 of stuur een mail naar info@davinciglas.eu.

Offerte aanvragen klik hier! Meer informatie bel 0184 - 67 58 97
Bekijk ook eens: Restauratie glas, Authentieke ramen, Isolerend enkel glas, Monumentenglas, Stalen ramen renovatie, Monumentaal isolatieglas