English | Deutsch | Nederlands

Monumenten glas

Monumenten glas is te vinden in monumentale panden. Als richtlijn kunt u aanhouden dat, indien uw pand is gebouwd voor 1960, u monumentenglas glas heeft. Deze monumentale panden hebben een unieke uitstraling die bij restauratie behouden dient te worden. Het monumentaal glas speelt een grote rol in de uitstraling van het pand. Met nieuw modern glas zou het pand een geheel andere, niet passende uitstraling krijgen. Het is dan ook heel belangrijk om een passende oplossing te vinden wanneer u monumentaal glas van het pand vervangt, bijvoorbeeld bij een restauratie of renovatie.

Monumenten glas vervangen

Heeft u een monumentaal pand en is het nodig het Monumenten glas te vervangen teneinde meer comfort anno nu te realiseren? Neemt u dan eens een kijkje op de website van DaVinci Glas. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van vervanging van authentiek glas en kunnen u altijd van dienst zijn met een passende oplossing wanneer u het monumenten glas van een pand wilt laten vervangen door beter isolerend glas. U kunt bij ons terecht voor dun isolatieglas met de uitstraling van monumenten glas en voor enkel isolerend glas met de uitstraling van monumentenglas glas.

Contact

Gaat u een monumentaal pand restaureren en dient ook het Monumenten glas vervangen te worden of heeft u interesse in het isoleren van uw pand waarbij uw authentieke glas vervangen moet worden door beter isolerende beglazing met de uitstraling van monumentaal glas? Op onze website vindt u meer informatie over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Hier vindt u tevens een aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte. Uiteraard kunt u voor advies en/of informatie ook altijd contact met ons opnemen. Bel dan naar 0184 – 67 58 97 of stuur een mail naar info@davinciglas.eu.

Offerte aanvragen klik hier! Meer informatie bel 0184 - 67 58 97
Bekijk ook eens: Authentiek glas, Glas in lood ramen, Historisch glas, Monumentaal glas